RESTAURANT RAMSIS

RESTAURANT RAMSIS Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ramsis. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2022 om 21:41 De sparribs waren erg lekker, en snel bezorgd. Maar wat weinig ribs voor 17 eu pp!! 2 stukken ribs voor zo veel geld. Jammer hoor.
2 apr 2022 om 20:43 Kip shoarma werd kipfilet, patat was smakeloos in nog half rauw dus de kapsalon waren niet te eten. Jammer we waren bij jullie blijven hangen omdat het de vorige keer lekker was. Maar met deze levering ben je me kwijt.
29 mrt 2022 om 12:05 Wat zijn ze slecht achteruit gegaan! Ik hield van dit restaurant maar echt nooit meer. Ik kreeg geen saus, geen pita broodje, porties waren zo klein. En de salade was zo nat en bruin, leek wel een week oud. Bestel hier nooit meer
21 mrt 2022 om 10:35 De pinda saus waren jullie vergeten mee te leveren
7 mrt 2022 om 10:06 Was snel en vriendelijk. Kreeg alleen andere smaak van drinken als doorgegeven en gewone friet ipv kreukel. Verder was het smakelijk!
2 mrt 2022 om 22:08 Lekkere kapsalon!
28 feb 2022 om 10:12 Eten is meer dan prima, maar meer dan anderhalf uur te laat
22 feb 2022 om 8:35 Over eten niks te klagen, ik eet vaker in het restaurant. Wat ik wel jammer vond is dat ik bakjes saus had besteld apart, maar niet kreeg? Hier had ik dus wel voor betaald. Ook op mn kapsalon geen sambal en de bakjes saus dus ook niet?
17 feb 2022 om 0:48 Heel goed. Nieuw vast adres
16 feb 2022 om 20:09 Altijd lekker
15 feb 2022 om 20:38 Lekker eten
2 feb 2022 om 20:21 Kapsalon kip was zoals altijd top!!!!!!!