RESTAURANT RAMSIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 305 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ramsis. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 20:04 Niet geod verpakken , olie uitgelekt
27 jun 2024 om 6:40 Ik had gevraagd om de shoarma een beetje door te bakken. Maar vlees was helemaal taai. En ik had extra knoflook en sambal erbij besteld en heb er extra 0,50 per kuipjes moeten betalen maar kreeg er niet erbij.
21 jun 2024 om 0:15 Durum kalf met patat was goed te doen. Turkse pizza shoarma kan beter. En het broodje super shoarma was er niet. Kreeg een bakje met shoarma en een beetje sla. Bij elkaar 39 euro kwijt. Loop volgende keer wel de kempstraat in. Veel betere tenten daar
1 jun 2024 om 4:41 Kapsalon was boven verwachting lekker
7 apr 2024 om 22:25 Geen brood erbij salade bakje was half leeg en alleen maar sla erin de shoarma en spyribs smaakte niet lekker
3 mrt 2024 om 16:40 Bestelling was incompleet, wel nageleverd
1 jan 2024 om 19:31 Eten kwam 2 uur te laat na 45 min stond er op de app dat de bezorger onderweg was. Het vlees rook niet lekker friet die we hadden besteld was zacht niet goed doorbakken. Ik zou mijn schamen als restaurant eigenaar om dit te serveren. -5 sterren
30 dec 2023 om 7:43 Kapsalon kip ‘amazing’
15 dec 2023 om 21:19 Kapsalon kip was weer super!!!!
16 nov 2023 om 10:08 Ik heb nog nooit zo vies gegeten in mijn leven nu hopen dat ik geen kanker krijg die kip was letterlijk roze van buite en wit van binnen omgekeerde wereld denk ik ?
8 nov 2023 om 20:55 Kapsalon kip waren echt weer top!
23 okt 2023 om 1:06 Heerlijk eten en snel bezorgd