RESTAURANT RAMSIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ramsis. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:45 Om 17:10 uur besteld en nu om 19:45 uur nog steeds geen eten gehad. Restaurant 1-2 keer bereikt en zeiden dat onderweg was daarna niet te bereiken. Klacht bij thuisbezorgd ingediend. NOOIT MEER BESTELLEN HIER!!!!
26 nov 2022 om 14:02 Duurde heel lang en het drinken was wel betaald maar niet geleverd..
25 nov 2022 om 19:56 Zoals altijd was het eten weer top! Temperatuur goed en smaak was erg lekker!!!!
25 nov 2022 om 4:35 Me eten is nooit binnen gekomen en jullie waren onbereikbaar
25 nov 2022 om 4:10 Bestelling niet gearriveerd
20 nov 2022 om 21:01 Food took over 2,5 hours to be delivered. We never saw the food because we went to sleep eventually after waiting so long. They didn't answer their phone. Didn't take responsibility for the food to arrive.
19 nov 2022 om 8:12 Bezorger had geen wisselgeld bij zich. Bedrag was 28 Euro en ik betaalde met 50. Op goed vertrouwen geld meegegeven en hij kwam terug met wisselgeld en een blikje Redbull die ik zelf moest betalen anders kon hij niet wisselen zei hij. Beetje jammer!!
18 nov 2022 om 22:29 Great food
4 nov 2022 om 21:09 Het eten en bezorging waren perfect!!!!!
24 okt 2022 om 8:34 Eten is lekker. Jammer dat ze bij de shoarma geen pita broodje hadden gedaan.
19 okt 2022 om 19:44 Zoals altijd: Erg lekker en erg warm!
11 okt 2022 om 9:24 Erg lekker en goede prijs kwaliteit