RESTAURANT RAMSIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Ramsis. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 7:31 Was erg lekker! Ook al was de bestelling niet goed. Had besteld kapsalon kip groot en kip medium. Kapsalon groot was goed, alleen de medium was shoarma.(Foutje)….
17 sep 2022 om 20:01 In 1 woord.....geweldige spareribs.
11 sep 2022 om 20:35 Lekker veel eten, we hebben mix grill gehad :)
11 sep 2022 om 8:23 Heerlijk eten Alleen kreeg ik mijn drank niet erbij
7 sep 2022 om 8:13 Vlees was aangebrand en had geen smaak
4 sep 2022 om 11:33 The kapsalon literally smelled like an ashtray. Like as if it had been in a trash can with cigarettes in it. It was the worst kapsalon I have ever had in my life. Couldn't eat it at all.
1 sep 2022 om 20:15 Kip was zuur
29 aug 2022 om 12:11 Mijn Turkse pizza was aangebrand. De friet van de kapsalon was helemaal slap. Er zat geen saus bij. De bestellen duurde 1,5 uur. Ik bestel er niet meer!
29 aug 2022 om 6:17 Slecht!!! Broodje kip niet bezorgd Geen knoflooksaus En bezorger stond bijna bij de buren, kon ons adres niet vinden
26 aug 2022 om 1:21 Ik bestelde kipshoarma kapsalon en geen döner kapsalon wat ik dus wel kreeg Dat hadden ze beter mogen vermelden Kreeg geen saus erbij wat ik wel voor heb betaald, patat erg slap Ben geen fan van döner.. Zonde van me geld
23 aug 2022 om 21:45 Biefstuk was heel erg lekker en een vriendelijke bezorger.
15 aug 2022 om 23:49 Good food